• nyhedsbanner

Nyheder

Det er 3 år siden!Lad os mødes til Tokyo Game Show 2022

Tokyo Game Show er blevet afholdt i Chibas Makuhari Messe kongrescenter fra 15. - 19. september 2022. Det var en branchefest, som spiludviklere og spillere fra hele verden har ventet på i løbet af de sidste 3 år!Sheer deltog også i denne spiludstilling som forventet.Lad os dele den seneste dynamik på TGS!

WPS图片(1)

Ved indgangen til udstillingen var stadig en stor og iøjnefaldende plakat.Sloganet, "Nothing Stops Gaming", efterlod et langvarigt indtryk på alle besøgende.

Vores stand var placeret på "3-C08" i Business Solution området.Vi udsendte smukke hæfter designet af vores dygtige kunstnere til vores besøgende.Vi blev genforenet med gamle venner, som vi havde savnet i lang tid.Det var en fantastisk mulighed for at genoprette forbindelsen og tale om fortiden og dele syn på fremtiden!

图片3

Her er nogle store ændringer, Sheer havde opnået i de sidste tre år:

·Sheer er flyttet ind i et nyt hovedkvarter og udviklet sig til et team med over 1.200 fuldtidsansatte;

· Et fremragende Level Art-team er blevet etableret siden 2019, og holdet besætter i øjeblikket mere end 50 kunstnere;

·Antallet af medarbejdere svarende til japanske projekter er nu nået op på 5;

·To separate etager er indrettet med 18 selvstændige værelser og kan rumme cirka 400 kunstnere.Alle værelser er fleksible i størrelser med skydedøre, for at imødekomme forskellige kunders behov.

图片2

 

Vi ser frem til at se flere spiltitler, som Sheer deltager i ved den næste TGS!Vi vil fortsætte med at forfølge vores oprindelige passion for at samarbejde med udviklere fra hele verden!


Indlægstid: 29. september 2022