• nyhedsbanner

Nyheder

2023 ChinaJoy, "Globalisering" kommer i centrum

Den længe ventede 2023 China International Digital Interactive Entertainment Exhibition, også kendt som ChinaJoy, rystede scenen fra 28.-31. juli på Shanghai New International Expo Center.Med en komplet makeover i år var begivenhedens hovedattraktion utvivlsomt: globalisering!

封面

Udstillere fra 22 lande og regioner rundt om i verden samles på ChinaJoy, med anerkendte virksomheder fra både Kina og udlandet.

Dette års udstilling var en massiv forsamling af næsten 500 kinesiske og udenlandske virksomheder fra 22 forskellige lande og regioner.Store navne som Qualcomm, Sony, Bandai Namco, DeNA, AMD, Samsung, Tianwen Kadokawa, RazorGold, My Card, Snap, Xsolla, VTC Mobile, AppsFlyer og mange andre sluttede sig til ChinaJoy-festen.De fremviste de nyeste digitale underholdningsprodukter, teknologier og applikationer, hvilket gav deltagerne en oplevelse på nært hold af den hotteste globale digitale underholdning.

2

 "Globalisering" indtager centerscenen som det hotteste emne på udstillingen

ChinaJoy, den årlige ekstravaganza af spilindustrien, giver alle et indblik i den blomstrende spilscene og industri i Kina.Fra off-site-begivenhederne i år ser det ud til, at "globalisering" har taget fokus som det hotteste emne.Over halvdelen af ​​de 40+ støtteaktiviteter i år kredser om temaet "globalisering."

På BTOB-udstillingsområdet er hele 80 % af de deltagende virksomheder alle om grænseoverskridende operationer.Disse virksomheder tilbyder en række spiltjenester såsom betalinger, publicering og dataanalyse.Oven i det er der tusindvis af internationale besøgende, som har taget en særlig rejse til Kina kun for begivenheden.De er alle her for at netværke og udforske internationale forretningsmuligheder.

3

Udstillere: The Rising Stars of the International Market og Pioneers of China's Game Globalization

Spiludviklere som Giant Network, miHoYo, Lilith, Paper City, Eagle Game, IGG og DianDian Interactive, som er en del af dette års ChinaJoy-udstilling, er lysende eksempler på, at kinesiske virksomheder har succes med at gå globalt i spilindustrien.

Giant Network, en spiludvikler, har afsløret, at deres in-house spilprojekt, "Space Adventure," blev udgivet tidligere end forventet i Sydøstasien og har fået fantastisk respons på det vietnamesiske marked.De har store planer om at målrette mod store globale markeder som USA og Japan til deres næste lancering.

4nye

miHoYos spil "Stellar Railway", som startede sin globale åbne beta den 26. april i år, tjente 100 millioner dollars i verdensomspændende omsætning inden for blot 10 dage efter dets udgivelse.Det erobrede en markedsandel på 22 % i Japan og 12 % i USA, og rangerede som det andet og tredje bedst præsterende marked.

Liliths spil "Call of Dragons" opnåede over $30 millioner i samlet international omsætning inden for en måned efter lanceringen.IGGs "Viking Rise" så sin internationale omsætning tredoblet i maj sammenlignet med april, hvilket gør det til IGGs næstmest indbringende SLG-mobilspil efter "Castle Clash".DianDian Interactives "Whiteout Survival" sikrede sig en plads i top 10 for international omsætning i maj.

Disse spiludviklere sætter deres præg på de internationale markeder, ryster op i den eksisterende konkurrence og inspirerer flere kinesiske spilvirksomheder til at se de grænseløse muligheder på det globale marked.De udvider aktivt deres globale tilstedeværelse og påtager sig udfordringen med at blive global.

ChinaJoy forvandler sig til "GlobalJoy"

ChinaJoy vender tilbage til offline-begivenheder efter to års pause og har gennemgået betydelige ændringer.For det første anser de fleste spiludviklere nu globalisering som nødvendig.For det andet er B2B-udstillingsområdet spækket med grænseoverskridende tjenesteudbydere, hvilket indikerer fremkomsten af ​​en global spilmarkedsindustrikæde.Det er tydeligt, at ChinaJoy er ved at udvikle sig til "GlobalJoy".

5nye

I de senere år har flere og flere kinesiske spilfirmaer udvidet deres tilstedeværelse på verdensplan.De har oprettet datterselskaber, etableret oversøiske studier og endda investeret i eller erhvervet andre studier.Alle sigter mod at blive globale spillere i spilindustrien.Ren og skærer en af ​​dem.I øjeblikket,Ren og skærhar udvidet samarbejdet til mere end ti store lande og regioner, herunder Kina, USA, Canada, Japan, Sydkorea, Tyskland, Singapore, Australien og Israel, hvilket fremmer den fortsatte vækst i international forretning.Vi tror på, at vi vil være vidne til det i den nærmeste fremtidRen og skærog adskillige spiludviklere opnår stor succes i vores "globaliserings"-bestræbelser.


Indlægstid: 21. august 2023