• nyhedsbanner

Nyheder

KRAFTON frigiver første foto af virtuel menneskelig ANA for første gang

图片1

Den 13. junith, Krafton, udvikleren af ​​populære onlinespil såsom "PlayerUnknown's Battlegrounds", udgav et teaserbillede af sit første hyperrealistiske virtuelle menneske ved navn "Ana".

'ANA' er et virtuelt menneske, som KRAFTON først lancerede, efter at det officielt annoncerede åbningen af ​​ny forretning i februar i år.Fra begyndelsen af ​​planlægningsfasen har Krafton været forpligtet til at forske i virtuelle mennesker, der bringer gode følelser til alle globalt, og lancerede det virtuelle menneske 'ANA' skabt med dets teknologi.

KRAFTON bruger Unreal Engine-baserede "hyperrealisme"-produktionsteknikker til virkelig at legemliggøre virtuelle menneskers sved og små hår og har et mere realistisk udseende end virtuelle mennesker lavet ved hjælp af andre teknologier.

Samtidig bruges Face Rigging-teknologien på topniveau, som afspejler pupillernes bevægelser, subtile ansigtsmuskler og rynker.Og 'ANA' bruger også Rigging-teknologi på kroppen til at lave naturlige ledbevægelser.På dette grundlag blev en unik AI-stemme skabt ved hjælp af Voice Synthesis-teknologi, som gør det muligt for 'ANA' at optræde og synge som en rigtig person.

Med fremkomsten af ​​meta-universet og den virtuelle person i de senere år har KRAFTON, som en leder i den koreanske spilindustri, også sluttet sig til rækken af ​​at udvikle virtuelle mennesker, udvide spilvirksomhedens nye forretning og tiltrække opmærksomhed fra alle parter.

Vores virksomhed fortsætter også med at være opmærksom på og lære den nyeste teknologi i branchen, der leverer forskellige typer kunstoutsourcing-tjenester og er også forpligtet til at give kunderne VR-relaterede tjenester af høj kvalitet og ser frem til muligheden for at få flere samarbejde med virksomheder på flere områder i fremtiden.


Indlægstid: 17-jun-2022