• nyhedsbanner

Nyheder

Lad os udforske det mytiske univers sammen!"N-uskyld-" rammer internettet

"N-innocence-" er et action-RPG + kampmobilspil.Dette førsteårs-mobilspil kombinerer en luksuriøs stemmeskuespilleropstilling og førsteklasses 3D CG-præstationer, der tilføjer smukke farver til selve spillet.I spillet bruges højkvalitets 3D CG-teknologi til at gengive forskellige mytiske verdener, inklusive historier om sammenflettede guder såsom nordisk mytologi, japansk mytologi, græsk mytologi osv., der venter på, at spillerne udforsker plottet hjerteligt.

Med hensyn til gameplay kan spillere danne op til 4 holdmedlemmer, inklusive støttebesættelser, og erstatte medlemmer til enhver tid for at udføre fælles angreb for at besejre fjenden.Desuden har hver karakter unikt iboende nirvana, og forskellige karakterer har mange karakteristika, såsom angreb, forsvar, restitution osv. Gennem enkel og intuitiv betjening vil spillere nemt kunne nyde det sjove ved at kæmpe og få en imponerende oplevelse.

På nuværende tidspunkt har spillet været online i 4 måneder, og før det blev lanceret, har antallet af reservationer til spillet oversteget 250.000. Vi er meget beærede over, at Sheer deltog i handlingsmodulproduktionen og delvis modellering af de fleste af karaktererne i spillet.

WPS-billeder


Indlægstid: Aug-05-2022