• nyhedsbanner

Nyheder

Netflix tager et modigt skridt ind i spilindustrien

I april i år annoncerede Joseph Staten, den tidligere kreative direktør for "Halo", sin tilslutning til Netflix Studios for at udvikle en original IP og et AAA multiplayer-spil.For nylig annoncerede Raf Grassetti, den tidligere kunstdirektør for "God of War", også sin afgang fra Sony Santa Monica Studio til dette originale IP-projekt.

Netflix går alt for at snuppe erfarne udviklere fra forskellige spilselskaber, hvilket viser sin stærke ambition og vilje til at udvide sin spilforretning.

1

Siden 2022 har Netflix forberedt sig på at dykke ned i den intense konkurrence på spilmarkedet.Netflix gør en stor indsats for at skabe en bred vifte af spændende spiltilbud til deres publikum.

Udover at erhverve eksisterende spiludviklingshold som Next Games, Boss Fight Entertainment, Night School Studio og Spry Fox, etablerer Netflix også sine egne studier i Finland, det sydlige Californien og Los Angeles.

Samtidig har Netflix arbejdet med forskellige teams for at skabe nye spil med forskellige typer og skalaer.Det har i alt 86 spil under udvikling, hvoraf 16 udvikles internt, mens de øvrige 70 udvikler sammen med eksterne partnere.På sin nyhedskonference i marts meddelte Netflix, at de vil udgive 40 nye spil i år.

I august nævnte Mike Verdu, vicepræsident for spil hos Netflix, at Netflix aktivt tester udvidelsen af ​​sine spil til forskellige platforme som tv, pc og Mac.Det udforsker måder at bringe sine spil til et bredere publikum.

2

Siden tilføjelsen af ​​mobile spiltjenester i 2021, har Netflix bevæget sig hurtigt for at udvide sin spilforretning.Den har en ligetil tilgang, som hvordan den udgiver hele tv-serier på én gang.Denne strategi har vist øjeblikkelige resultater.For eksempel købte It Night School Studio, og i juli i år udgav It den længe ventede efterfølger til det hjernepirrende narrative eventyrspil "OXENFREE", kaldet "OXENFREE II: Lost Signals."

Der er et kinesisk ordsprog, "Alt klar og venter bare på vinden."Det betyder, at alt er klar til noget vigtigt, og det venter bare på den perfekte timing til at sætte det i gang.Det er præcis, hvad Netflix gør med sin spilsatsning.Det er at lægge alt det hårde arbejde og indsats for at få succes i spilindustrien.Netflix ønsker at sikre sig, at det er fuldt forberedt, før det går og griber muligheden for at trives i spilverdenen.

Ren og skær's spilsatsning begyndte i 2005. Da vi kørte på bølgen af ​​den blomstrende spilindustri, steg vi højt og byggede et imponerende imperium, der spænder over kontinenter.Når vi ser fremad, er vi med vores solide 18 års erfaring med spiludvikling og et massivt internationalt produktionsteam klar til at ride på den kommende spilbølge og male en endnu større global karriereplan.


Indlægstid: Sep-04-2023