• nyhedsbanner

Nyheder

"The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom" sætter ny salgsrekord ved udgivelsen

Den nye "The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom" (benævnt "Rigets tårer" below), som blev udgivet i maj, er et eventyrspil i åben verden ejet af Nintendo. Det har altid haft en høj grad af diskussion siden dets udgivelse. Dette spil har været øverst på listen over "mest forventede spil" i en få år. Spillere over hele verden afslører alle et højt forventningsniveau til det. Som den mest åbne og gratis "Legenden om Zelda" indtil nu, "Rigets tårer" reagerede på spillernes forventninger med sin fremragende kvalitet.

封面

"Rigets tårer" blev udgivet den 12. maj. Med høje forventninger og intense diskussioner oversteg det globale salg af dette spil 10 millioner enheder på kun tre dage, hvilket slog rekorden fra dets forgængerThe Legend of Zelda: Breath of the Wild.Det er blevet det hurtigst sælgende spil i Zelda-seriens historie, såvel som det hurtigst sælgende Nintendo-spil i Europa og Amerika.For at beregne groft, at "Tears of the Kingdom" med en officiel pris på US$69,99 (ca. RMB 475), har Nintendos tre-dages salg af "Tears of the Kingdom" nået RMB 475 millioner.

2

Med hensyn til vurderinger, "Rigets tårer" har vundet Famitsu fuldscore-spillet og er det femte spil i "The Legend of Zelda"-serien med en perfekt score. Samtidig har "Tears of the Kingdom" toppet Metacritic-hjemmesidens 2023-spilscoreliste, med en gennemsnitlig score på 96 point fra medier.

3

Det "Legenden om Zelda"-serien har eksisteret i over tredive år og er en af ​​de højest vurderede spilserier nogensinde, og sætter standarden for mange succesrige spil i branchen."Rigets tårer" vil uden tvivl være det næste loft.

Når det kommer til den vigtigste faktor for "Zelda"-udviklingsteamet for at opretholde et så højt niveau af skabelse, sagde teamproducenten: "Jeg tror, ​​det er vores vedholdenhed i de ideer, vi kommer med."

Ren og skærbrænder også for spiludvikling.PåRen og skær, holder vi fast i en kundecentreret idé og stræber efter at skabe størst mulig værdi for vores kunder.Vores mål er at tilbyde førsteklasses spilløsninger og etablere os som en førende partner med verdens førende spiludviklere.Fremadrettet vil vi bevare vores passion for spiludvikling og producere endnu flere exceptionelle spil til vores kunder og spillere.

 


Indlægstid: Jun-01-2023